Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Doğa Turizminde Çevre Temizliğine Dikkat Çekmek Amaçlı Çatak Kanyonunda Temizlik

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Azdavay Kaymakamlığı, Azdavay Belediyesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma ile ortaklaşa yürütülen doğa turizminde çevre temizliğine dikkat çekmek amaçlı Çatak Kanyonu Cam Teras'tan profesyonel ekipmanlarla iniş yapılıp temizlik gerçekleştirilmiştir.

Profesyonel ekipmanlarla iniş yapıp temizliği gerçekleştiren, İspir Belediyesi personeli Dağların Oğlu takma adıyla tanınan Bülent Bey'e, fakültemiz öğretim görevlisi Kaçkarların Çobanı takma adıyla tanınan Hikmet HABERAL'a, Yusufeli Dağcılık Kulübü'nden Emin BÜLBÜL'e, yaptığı basın ve görsel çalışmaları ile şehrimizin doğa ve macera turizmine büyük katkı sağlayan, @rota37kastamonu Adem SALCIOĞLU'na, yaptıkları özverili çalışma için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Rektörümüze, Dekanımıza bölgemiz turizmine verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

İlgili videoya erişmek için lütfen tıklayınız.