İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı

Dekanımız Prof.Dr. Alptekin SÖKMEN ve Öğretim Üyemiz Doç.Dr Aydoğan AYDOĞDU, Valimiz Sayın Avni ÇAKIR Başkanlığında gerçekleştirilen ve Rektör Hocamız Prof.Dr. Sayın Ahmet Hamdi TOPAL'ın da iştirak ettiği Kastamonu İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısına katıldılar.
Toplantıda Kastamonu İli Tanıtımı ve Destinasyon Marka Yönetimi konuları öncelikli gündem maddeleriydi. Bu kapsamda Go Kastamonu ve Gezsen Kastamonu uygulamalarının en kısa sürede hayata geçirilerek güncel medya unsurlarıyla desteklenmesine yönelik çalışma grupları oluşturuldu ve zaman planlaması yapıldı. Sonrasında ise katılımcı paydaşların görüş ve önerileri alındı. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak Rektör Hocamızın öncülüğünde, Kastamonu Turizmine yönelik çalışmalarımızı, istek ve kararlılıkla sürdürerek her türlü katkıyı sunmaya devam edeceğiz.

Turizm Fakültesi