Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Burhan SEVİM, yürütücüsü olduğu ve Üniversitemiz Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından desteklenen “Yerel Halkın Turizm Bilincinin Geliştirilmesi ve Girişimcilik Kapasitesinin Artırılması Projesi”ni anlatmak ve projeye kursiyer seçiminde desteklerini talep etmek amacıyla ilçe ziyaretleri yaptı.

Dekan Yardımcımız bu kapsamda sırasıyla Daday Kaymakamı Sayın Mehmet SERT, Taşköprü Kaymakamı Sayın Çağlar PARTAL, Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa MOLA, Azdavay Kaymakamı Sayın Şeyma Nur KAYGUSUZ, Cide Belediye Başkanı Sayın Mehmet Eşref MUTLU ve İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir BAYCAR ile görüştü. Görüşmelerde tüm mülki idare amirleri ile belediye başkanları projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek, projenin amacına ulaşması için gereken tüm desteği vereceklerini ifade ettiler. Bu kapsamda proje afişleri ilgili kaymakamlık ve belediye binalarına asılırken, kurumların sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

Destekleri için tüm kaymakam ve belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz.
Proje hakkında daha detaylı bilgi almak ve kursiyer olarak projeye başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayınız.